Μενού
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης | ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων που γιορτάζεται σήμερα (21/11), εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που δείχνουν.

«Τιμούμε σήμερα τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά τους» ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η αφοσίωση στο καθήκον, ο επαγγελματισμός και η πειθαρχία τους μας κάνουν όλους υπερήφανους» συμπλήρωσε στη συνέχεια στην ίδια ανάρτηση, ευχόμενος υγεία, προκοπή και δύναμη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τις Ένοπλες Δυνάμεις

«Τιμούμε σήμερα τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά τους. Η αφοσίωση στο καθήκον, ο επαγγελματισμός και η πειθαρχία τους μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Εύχομαι υγεία, προκοπή και δύναμη σε όλες και όλους τους ενστόλους μας».

Τιμητική εκδήλωση στη Βουλή

Στη Βουλή των Ελλήνων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, υποδέχθηκε σήμερα στο Κοινοβούλιο για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τους εκπροσώπους των κομμάτων, τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος και τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Προηγήθηκε η πανηγυρική δοξολογία που τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών στην οποία παρέστη ο Πρόεδρος της Βουλής.

Μετά τη Βουλή, η πολιτειακή, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας μετέβη στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για την κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς τιμήν των Ενόπλων Δυνάμεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.