Μενού
λατινοπούλου
Αφροδίτη Λατινοπούλου | Glomex@SKAI
  • Α-
  • Α+

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρος της Φωνής Λογικής, βρέθηκε στο Action 24 στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα» και σχολίασε το θέμα των ημερών, τα φωτογραφικά ντοκουμέντα για την εκτέλεση των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή.

Όπως είπε στο Action 24 η Λατινοπούλου: «Καλά θα κάνει η Βουλή να ανακτήσει τις φωτογραφίες, περιμένουμε να δούμε αν θα είναι γνήσιες, είναι ιστορικά αρχεία που πρέπει να ανήκουν στο ελληνικό κράτος. Πολλές εκτελέσεις έγιναν εκείνη την εποχή, είναι κάτι που μου προκαλεί στεναχώρια. Όσοι πολέμησαν για την πατρίδα και θυσιάστηκαν για την ελευθερία τους τιμούμε».

 

Στη συνέχεια είπε, επίσης, πως «πάρα πολλοί έδωσαν ιστορικούς αγώνες και για τον Μεταξά είπα ότι είπε το ένδοξο ΌΧΙ.  Το να συντηρούνται οι διαχωρισμοί και να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς μια κατεύθυνση και τα άλλα να τα ξεχνάμε.

Συνέχισε λέγοντας: «Α είναι να τιμήσουμε κάποιον δεξιό τότε υπάρχουν διχογνωμίες και εμφυλιοπολεμικά μίση. Καλό είναι να τελειώνουμε με τους διαχωρισμούς.

Όσοι πολέμησαν για την ελευθερία δεν τους ξεχωρίζω. Από εκεί και πέρα έχουν κάνει εγκλήματα και οι κομμουνιστές αλλά δεν είναι της παρούσης να τα συζητήσουμε.

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν μνημεία και αγάλματα. 

Είναι μονόπλευρη η ευαισθησία και αυτό πρέπει να τελειώνει, από εμάς δεν θα συνεχίσει να υπάρχει ανοχή σε αυτή την μονόπλευρη ευαισθησία»

Σύμφωνα με την Λατινοπούλου:«υπάρχει δυσανάλογη τιμή όταν πρόκειται για τους αριστερούς σε σχέση με τους δεξιούς. Αυτό πρέπει να τελειώνει, οι κομμουνιστές έχουν κάνει και εγκλήματα. 

Αν θέλετε να μιλήσουμε ρωτήστε με και για το παιδομάζωμα. 

Μόνο κομμουνιστές το έκαναν, αυτοί έπαιρναν τα παιδιά από τις οικογένειες.

Μην μονοπωλεί μονόπλευρα αυτή η ιδιαίτερη ευαισθησία προς μια κατεύθυνση. 

Πολλοί πολέμησαν για την Ελλάδα αλλά μονόπλευρα αφιερώνουμε χρόνο σε μια πλευρά που όλως τυχαίως είναι πάντα κομμουνιστές»

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...