Μενού
bibilas
Σπύρος Μπιμπίλας | Action 24
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action 24, βρέθηκε τη νύχτα της Τετάρτης ο Σπύρος Μπιμπίλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον έρωτα, το πόσο έχει πληγωθεί από αυτόν αλλά και την... επιθυμία του να τσακωθεί με τον Μάκη Βορίδη στη Βουλή!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Αθηναΐς Νέγκα, είπε στον Σπύρο Μπιμπίλα πως φιλοξένησε ηθοποιούς από την παράσταση που συμμετέχει και ο ίδιος και της αποκάλυψαν πως πολλές φορές πηγαίνει νευριασμένος στο θέατρο από τα όσα έχουν συμβεί στη Βουλή και έτσι τον ρώτησε με ποιον τσακώνεται περισσότερο. «Δεν έχω τσακωθεί με τον Βορίδη. Δεν έχει τύχει. Έχω πάρα πολλή επιθυμία να τσακωθώ με τον κ. Βορίδη γιατί με εκνευρίζει. Έχω τσακωθεί με τον κ. Γεωργιάδη, με τον κ. Βελόπουλο. Δεν θα πω ποιος μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι περισσότερο αλλά με ενοχλούν πράγματα που ακούω μέσα στη Βουλή. Δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου ποιος με εκνευρίζει περισσότερο. Οι ακροδεξιοί ή της ΝΔ που το παίζουν ότι είναι Δημοκράτες ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο Δημοκράτες; Πάντως έχω τσακωθεί»!

Και στη συνέχεια, ωστόσο, η συνέντευξη του Σπύρου Μπιμπίλα ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα! «Το μαλλί είναι φυσικό. Απλά επειδή είναι λίγο αραιωμένο, όταν ερχόμαστε στα κανάλια βάζουμε κάτι σαν πιπέρι για να μην φαίνονται τα κενά στον φωτισμό. Δεν ασπρίζουν τα μαλλιά μου! Μου λέει μια κυρία στον δρόμο ''τι κάνετε πια και δεν γερνάτε;''. Έχω κάνει μια φορά μπότοξ για να το δοκιμάσω αλλά κάνω μεσοθεραπείες. Το άρχισα μετά τα 60 αυτά» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Είμαι εξαιρετικά μονογαμικό άτομο. Οι ουσιαστικές σχέσεις που μου άφησαν σημάδια – γιατί της μιας νύχτας δεν αφήνει σημάδια. Αν του αρέσει κάποιου αυτό (σσ η εναλλαγή προσώπων) γιατί να μην το κάνει; Εμένα δεν με εξιτάρισε ποτέ. Ήθελα αυτόν που θα μου κάνει κλικ με τα μάτια του στην καρδιά μου. Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και για αυτό είμαι πληγωμένος στις προσωπικές μου σχέσεις. Σε σημείο που με βλέπει χαμογελαστό και ευτυχή. Αλλά μέσα σε αυτή την ευτυχία κρύβεται μια πίκρα.

» Όταν αγαπάς υπερβολικά κάποιον άνθρωπο ίσως να μην είναι τόσο σωστό. Μάλλον τον βαραίνεις κάπως και θέλει να φύγει. Δεν έχω πάει ποτέ σε ψυχολόγο. Δεν μου έχει φανεί ποτέ χρήσιμο να πάω σε ψυχολόγο. Αλλά επειδή ανοίγω την καρδιά μου παντού, γιατί να χρειάζομαι ψυχολόγο; Με αφορά να υπάρχει αγάπη μεταξύ των ανθρώπων, αλληλεγγύη. Την αλληλεγγύη την κάνουμε γιατί είμαστε εμείς ευτυχισμένοι. Την μεγαλύτερη χαρά την παίρνεις εσύ. Μπορεί να είμαι λίγο εγωιστής! Αλλά μην μου πεις ότι όποιος προσφέρει δεν νιώθει και ο ίδιος όμορφα; Δεν το κάνει για να πάει στον Παράδεισο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA