Μία γρήγορη στάση για «βρώμικο» που μυρίζει Ελλάδα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη, για να συγχαρεί έναν Έλληνα επιχειρηματία, ιδιοκτήτη καντίνας με σουβλάκι.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στη διοργάνωση Atlantic Council και να τιμηθεί με το βραβείο Global Citizen για το 2024, αλλά νωρίτερα είχε μία σύντομη συνάντηση με «πρέσβη» του ελληνικού σουβλακίου.
Στο βίντεο φαίνεται ο κ. Μητσοτάκης να πλησιάζει το μπλε φορτηγάκι της καντίνας και να χαιρετά τον ιδιοκτήτη στα αγγλικά, για να πάρει απάντηση σε άπταιστα ελληνικά.
Το όνομά του Νίκος, ο οποίος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό πως έχει καταγωγή από την ορεινή Ναυπακτία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρατηρεί πως από εκεί κατάγεται ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα.
Ο πρωθυπουργός δέχτηκε επίσης να βγάλει φωτογραφία με τον Έλληνα καντινιέρη, και στη συνέχεια τον αποχαιρέτησε για να συνεχίσει την πορεία του προς τη δεξίωση.
- Το κρυμμένο διαμάντι της Σικελίας: Η παραθαλάσσια κωμόπολη με το ελληνικό όνομα που αγνοούν οι περισσότεροι
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.