Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Παύλος Μαρινάκης, μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ για το πόρισμα του ΕΜΠ σχετικά με την «πυρόσφαιρα», που προκλήθηκε μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ:
«Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως όλα θα τα αξιολογήσει η Δικαιοσύνη. Τώρα για να μπούμε στην ουσία, αυτό που βγήκε σήμερα με βάση όλα όσα λένε οι αναλυτές είναι ότι σήμερα, ως προς την πραγματογνωμοσύνη, μπαίνει με επιστημονικά τεκμήρια ένα επίσημο τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης που μπορώ να θυμηθώ εγώ. Ποια είναι αυτή η προσπάθεια; Το αφήγημα που έχτισε σύσσωμη η Αντιπολίτευση σε ένα τραγικό δυστύχημα, του οποίου τα αίτια πρέπει να διερευνηθούν μέχρι τέλους: το αφήγημα της συγκάλυψης και του παράνομου υλικού».
Στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Σήμερα το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ο κ. Καρώνης, κατά παραγγελία της Δικαιοσύνης, έρχεται και απαντά στο ζήτημα του εύφλεκτου υλικού και το αποκλείει, από την Άκρα Δεξιά μέχρι και την Αριστερά, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΟΚ. Αν δεν υπάρχει φορτίο, αν δεν υπάρχει κάτι παράνομο, ποιο είναι αυτό το οποίο θέλει να συγκαλύψει;».
«Το ξαναλέω, τα Τέμπη είναι μια εθνική τραγωδία. Πρέπει να διερευνηθούν εις βάθος όλα τα οποία οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία, αλλά το αφήγημα της συγκάλυψης και του παράνομου φορτίου κατερρίφθη πανηγυρικά και οι διακινητές τους πρέπει να απολογηθούν πριν και πάνω από όλα στην κοινωνία. Αυτήν τη στιγμή η Αντιπολίτευση δεν έχει το παραμικρό ίχνος αξιοπιστίας».
- Γιάμαλη για Γεωργιάδη: «Προσπαθεί να γυρίσει την μπιφτέκα - Δεν είστε η Ντέπυ Γκολεμά, απαντήστε»
- Αφθώδης πυρετός: Σε καραντίνα όλη η Κύπρος για 21 ημέρες - «Eκτός ελέγχου η κατάσταση»
- Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βασίλισσα στο καρναβάλι της Ξάνθης - Το εντυπωσιακό άρμα
- Ξεπουλήθηκε ο ΛΕΞ και o Bloody Hawk; H ραπ κουλτούρα σιχαίνεται να βλέπει κάποιον να τα καταφέρνει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.