Μενού
marinakis-paylos
Παύλος Μαρινάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Παύλος Μαρινάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ως εκ τούτου, ο Παύλος Μαρινάκης θα απέχει για λίγες ώρες από τα κυβερνητικά του καθήκοντα. Να σημειωθεί επίσης ότι η σύζυγός του, η δικηγόρος Κατερίνα Μαχαιριώτη, είναι πολύ καλά στην υγεία της.

Ο Παύλος Μαρινάκης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι.

Παύλος Μαρινάκης: Η πορεία του

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2010 εργάζεται σαν δικηγόρος με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο.

Ως φοιτητής δραστηριοποιήθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, στην οποία διετέλεσε υπεύθυνος. Στο Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ το 2016 εξελέγη στην πρώτη θέση της Κεντρικής Επιτροπής και έως το 2019 ήταν Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης.

Στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τον Οκτώβριο του 2019 υπήρξε ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, την υποψηφιότητα του οποίου στήριξε το 87% των σύνεδρων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA