Μενού
thanos-plevris
Θάνος Πλεύρης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε σήμερα τις νουθεσίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο (18/10), διαψεύδοντας πως οι συστάσεις του πρωθυπουργού είχαν ως στόχο συγκεκριμένα πρόσωπα του επιτελείου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί πως ο ηγέτης του κόμματος ασκεί εύστοχη κριτική για τα λάθη που έχουν γίνει, τόσο σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και όσον αφορά τη διαχείριση των καταστροφών του τελευταίου χρόνου.

«Είχαμε να διαχειριστούμε μια σειρά από κρίσεις το πρώτο 4μηνο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει πει ότι γίναν λάθη, αλλά το συνολικό μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι ένα μήνυμα που δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μοναδική αξιόπιστη κυβερνητική λύση και η πρώτη δύναμη» δήλωσε στον ΣΚΑΙ.

«Μας κρούει τον κώδωνα»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν ο πρωθυπουργός έκανε μνεία σε συγκεκριμένες περιπτώσεις προεκλογικής αλαζονείας ο Θάνος Πλεύρης διαφώνησε:

«Όχι, δεν υπήρχαν φαινόμενα αλαζονείας. Αστοχίες γενικότερα, σε αυτό το κομμάτι της διακυβέρνησης προφανώς έχουν γίνει. Και γι' αυτό έρχεται ο πρωθυπουργός να κόψει τα όποια σενάρια, γιατί πολλές φορές δεν είναι θέμα προσώπων είναι θέμα εύρυθμης λειτουργίας», είπε και συνέχισε:

«Γύρισε και είπε στους υπουργούς, και αυτό είναι μήνυμα και προς εμάς τους βουλευτές, ότι όταν τοποθετούμαστε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, ειδικά σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη».

Εκτίμησε επίσης πως το επιμύθιο όσων είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η βούλησή του να βελτιωθούν τα στελέχη του.

«Από εκεί και πέρα πολύ σωστά λέει ο πρωθυπουργός ότι πρέπει με το έργο μας να αποδείξουμε και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Θεωρώ ότι πάρα πολύ σωστά κρούει τον κώδωνα σε όλους μας ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA