Μενού
Ο πρώην βουλευτής που άνοιξε εστιατόριο
Ο πρώην βουλευτής που άνοιξε εστιατόριο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το στερεότυπο που κυκλοφορεί στην ελληνική κοινωνία, ότι στην πολιτική μπαίνεις «μπατίρης» και βγαίνεις...«σκαφάτος» καλά κρατεί, αλλά όχι για όλους, όπως για παράδειγμα ο πρώην βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης.

Κάποτε βουλευτής Λαρίσης με τη Νέα Δημοκρατία, έκανε στροφή 180 μοιρών στη σταδιοδρομία του, μεταναστεύοντας στις ΗΠΑ για να ανοίξει τη δική του πιτσαρία, όπως αναφέρει το TLive του Alpha.

Γεννημένος στις Ηνωμένες Πολιτείες, η καριέρα του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού έχει υπηρετήσει την πολιτική σε δύο ηπείρους προτού αποφασίσει να την εγκαταλείψει.

Ο βουλευτής που έγινε... πιτσαδόρος

Όπως πληροφορεί η εκπομπή, ο Γιώργος Κατσιαντώνης γεννήθηκε στην Αμερική, για να έρθει στην Ελλάδα με τους γονείς του στα 2 του χρόνια. Ως νέος, αποφάσισε να διασχίσει και πάλι τον Ατλαντικό, για να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στις ΗΠΑ.

Μάλιστα διετέλεσε βουλευτής στην Αμερική επί τρεις θητείες, προτού αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, έκανε δύο παιδιά, και μπήκε στην ελληνική Βουλή.

Στο ενεργητικό του έχει μία θητεία με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, και κατόπιν άλλες δύο με τη Νέα Δημοκρατία. 

Η πρόσφατη απόφασή του ήρθε μόλις πριν έναν μήνα, ενώ εγκαινίασε την πιτσαρία του τον Μάρτιο. 

Γιατί το «γύρισε» στην εστίαση

«Με πετύχατε την μέρα που μόλις πήρα όλες τις άδειες, σήμερα θα ανοίξουμε», είχε πει ο κ. Κατσιαντώνης στην κάμερα του TLive. 

«Έχω ανοίξει ένα εστιατόριο-sports bar, είναι περισσότερο αμερικάνικο το στυλ, με αρκετές τηλεοράσεις για να παρακολουθεί ο κόσμος τα διάφορα παιχνίδια. Έχουμε και εστιατόριο με κυρίως ιταλική κουζίνα», δήλωσε.

«Γεννήθηκα στις ΗΠΑ το 1978, με την οικογένειά μου μετακομίσαμε μόνιμα στην Ελασσόνα όπου έζησα μέχρι τα 15 μου, και μετά μετακόμισα στις ΗΠΑ για να συνεχίσω τις σπουδές μου».

Μίλησε επίσης για τους λόγους που τον οδήγησε ξανά στις ΗΠΑ, αφού δεν κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής το 2019, και έχοντας να ανησυχεί για το πρόβλημα υγείας της κόρης του.

«Περιμέναμε να γεννηθεί το δεύτερο παιδί μας, που τη μέρα της εγκυμοσύνης δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα, αλλά τα πάει πολύ καλά. Βασικός λόγος που βρισκόμαστε πίσω στις ΗΠΑ είναι γιατί συγκεκριμένη γιατρός παρακολουθεί την κόρη μας».

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA