Ορκίστηκε βουλευτής Επικρατείας η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ σε δηλώσεις σε δημοσιογράφους, εξερχόμενη από τη Βουλή, τόνισε πως «έχουμε μιλήσει με τον κ. Κασσελάκη, το κλίμα είναι πολύ καλό».
«Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου υπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού», είπε ακόμα η νέα βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι την κατηγορούν ότι η επιλογή της εμποδίζει τον πρόεδρο να ανέλθει στα έδρανα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε: «Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια»
Στην ερώτηση αν φοβάται μήπως της διαγράψουν, η ίδια αποκρίθηκε: Θα δούμε τι θα γίνει».
Από την πλευρά του, ο νέος επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι «η Πόπη Τσαπανίδου θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της κοινοβουλευτικής μας δύναμης. Είναι ένα στέλεχος εγνωσμένου κύρους και δυνατοτήτων».
«Έχουμε κάνει πολλη δουλειά και θα κάνουμε ακόμη περισσότερη», επισήμανε παράλληλα ο Νίκος Παππάς.
- Νέα αργία καθιερώνεται σε Δήμο της Αττικής: Πότε πέφτει και ποιοι θα είναι οι τυχεροί
- Ο χορηγός στη νέα φανέλα του Σαλάχ έκανε τους Έλληνες να απορούν
- Βρέθηκε το πιο μικρό βενζινάδικο της Ελλάδας: Η φωτογραφία τουρίστα που τα λέει όλα
- «Μου χρωστάς έναν Αύγουστο»: Όλοι μιλούν για τη φράση που έγινε τραγούδι, κανείς δεν ξέρει από πού προήλθε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.