Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (8/4), ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιοδείας του για τις επικείμενες ευρωεκλογές.
Σήμερα το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης, συνοδευόμενος από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρωθυπουργός είχε σύσκεψη με τους βουλευτές της α' και β' εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης και αποφασίστηκε να συναντηθούν το πρωί για τον καφέ, ώστε να συζητήσουν θέματα που άπτονται της προεκλογικής εκστρατείας.
Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τα μέτρα για την αντιμετώπιση του σχολικού bullying.
Επόμενος σταθμός του θα είναι η Πολίχνη, όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη του κόμματος και το σημερινό του πρόγραμμα κλείνει με την παρουσία του σε εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.