Για το ζήτημα των κινητοποιήσεων με αφορμή τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη τοποθετήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να «αντιδικεί» με τους συγγενείς των θυμάτων.
«Δεν νοείται η κυβέρνηση να αντιδικεί με τους συγγενείς των θυμάτων και τους πολίτες που θέλουν να τους συμπαρασταθούν. Για όνομα του Θεού! Άνθρωποι είμαστε,πάνω απ’ όλα», ξεκαθάρισε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη Huffington Post.
«Είναι δικαίωμα των χαροκαμμένων συγγενών των παιδιών που χάθηκαν να μάθουν την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι», είπε επίσης, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «από μιά ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας δεν απειλείται η δημοκρατική ομαλότητα, όπως δεν απειλήθηκε πριν ένα μήνα».
Για τα συλλαλητήρια της Παρασκευής (28/2) είπε: «Από μια ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας δεν απειλείται η δημοκρατική ομαλότητα, όπως δεν απειλήθηκε πριν ένα μήνα».
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.