Επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού επικοινώνησε μαζί τους, τούς συλλυπήθηκε για τους ανθρώπους που έχασαν, τονίζοντας πως «είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος με τη συγκάλυψη, που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας».
Παράλληλα τόνισε πως «ό,τι περνάει από το χέρι μας θα το πράξουμε για να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς» ενώ μιλώντας για το δυστύχημα είπε ότι «έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη όπου βλέπουμε δυο τρένα να συγκρούονται με ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα».



«Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στην Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού. Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του» είπε ο κ. Κασσελάκης στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.
Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με το νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.
- «Ντου γιου λάικ δε γουέδερ ιν Γκρις, μίστερ Χετφιλντ;»: Μetallica live στον Λιάγκα
- Λένα Φλυτζάνη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που μοιάζει φαβορί για τη θέση της Σίας Κοσιώνη
- Πού θα πάει η Σία Κοσιώνη μετά τον ΣΚΑΪ - Τι θα κρίνει την τελική απόφαση
- Φρίκη και δυσωδία: Κάλεσε μέσω Tinder να βιάσουν ομαδικά την πρώην του - Και κάποιοι απάντησαν θετικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.