Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε την Τετάρτη (2/4) η Κατερίνα Μπατζελή για πρόσφατες δηλώσεις της.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσει σε νέα συνεδρίαση την Τρίτη 15 Απριλίου για την Κατερίνα Μπατζελή την οποία παρέπεμψε για «προσβολή και μομφή κατά του προέδρου του κόμματος».
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ίδια κατηγορείται για παραβίαση της κομματικής γραμμής, αναφορικά με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά και είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της Χαριλάου Τρικούπη.
Η Κατερίνα Μπατζελή προσερχόμενη στην Επιτροπή Δεοντολογίας δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην εσωκομματική διαδικασία.
Τι δήλωσε η Μπατζελή
«Η ενότητα του κόμματος, στηρίζεται στα μέλη και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά.
Η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε ότι η πρόεδρος της συνεδρίασης, ζήτησε από την Κατερίνα Μπατζελή να αναλύσει το σκεπτικό της και της εξήγησε τους λόγους της παραπομπής της.
- Ρωτήσαμε το ChatGPT ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του Μουντιάλ - Ναι, είναι αυτή που φαντάζεστε
- Πνίγηκε ο αδερφός του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, Νίκου Νικολετάκη - «Ήταν ο πιο καλόψυχος άνθρωπος»
- Υπόθεση Κακαλέτρη: Η ιστορία του μαθητή που αιματοκύλισε σχολείο στη Σπάρτη επειδή έμεινε μεταξεταστέος
- Άντι Μπέρναμ: Ο «Βασιλιάς του Βορρά» που διεκδικεί την «καρέκλα» του Στάρμερ - Τι καινούργιο φέρνει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.