Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, María Angela Holguín Cuéllar.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανανέωσε τη στήριξή του στις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό στη βάση του νομικού πλαισίου που έχει διαμορφωθεί από τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.


Αργότερα, στις 20:00, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συζήτηση με τον πρόεδρο του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου, Νικόλαο Μπακατσέλο, στο πλαίσιο εκδήλωσης του επιμελητηρίου με τίτλο «Fostering a Sustainable Economic Future Amidst Global Challenges», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.