Μενού
remos-foureira
Ελένη Φουρέιρα και Αντώνης Ρέμος | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και τα νυχτερινά κέντρα βάζουν τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται να υποδεχτούν όσους επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν ακούγοντας τους αγαπημένους τους τραγουδιστές. 

Τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη υπάρχουν προτάσεις για διασκέδαση μέχρι πρωίας και το σίγουρο είναι ότι στις πίστες δεν θα πέφτει καρφίτσα. Μάλιστα, όπως γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο τα νυχτερινά κέντρα θα είναι ανοιχτά περισσότερες ημέρες από το συνηθισμένο. 

Hotel Ερμού: Άννα Βίσση

Η «απόλυτη» Άννα Βίσση υποδέχεται και φέτος τους θαυμαστές της κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Hotel Ερμού», αλλά σε διαφορετική διεύθυνση, αφού πλέον μεταφέρθηκε στην Πειραιώς στο πρώην «Box Athens». Μπορεί το κέντρο να ανακαινίστηκε για να υποδεχτεί την Άννα Βίσση, αλλά, όπως έχει διαβεβαιώσει και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, κράτησε τη γνώριμη ατμόσφαιρα του Hotel Ερμού. 

Nox: Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα

Το Nox άνοιξε φέτος και πάλι τις πύλες του - πλήρως ανακαινισμένο - και στη σκηνή του εμφανίζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα σε ένα μοναδικό σόου ντυμένο με τις μεγάλες επιτυχίες τους, πολύ χορό, αλλά και εκπλήξεις. 

Nox: Μαρινέλλα - Μπέττυ Μαγγίρα

Και πάλι στο Nox, οι Τετάρτες αποκτούν από τις 27 Δεκεμβρίου άρωμα γυναίκας αφού στη σκηνή θα συναντηθούν η ντίβα του ελληνικού πενταγράμμου, Μαρινέλλα και η μοναδική Μπέττυ Μαγγίρα σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα σόου για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Μαζί τους και ο Στέλιος Διονυσίου

Βοτανικός: Γιώργος Σαμπάνης - Δέσποινα Βανδή

Ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίζεται φέτος για δεύτερη χρονιά στον Βοτανικό και φέτος συναντά επί σκηνής τη μοναδική Δέσποινα Βανδή. Με πολλές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους και οι δύο, δεν είναι τυχαίο που η συνεργασία τους έχει χαρακτηριστεί η «απόλυτη μουσική συνάντηση» του φετινού χειμώνα. Μαζί τους οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη. 

Fever: Πάολα και Νίκος Μακρόπουλος

Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι και τώρα Πάολα και Νίκος Μακρόπουλος συνεχίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο την επιτυχημένη συνεργασία τους στο Fever σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα αγαπημένα τους τραγούδια.Μαζί τους και ο τράπερ FY. 

Barbarella Athens Live: Λευτέρης Πανταζής - Έλλη Κοκκίνου 

Το πρώην «Hotel Ερμού» μετονομάστηκε σε «Barbarella Athens Live» και στη σκηνή του εμφανίζονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου. Οι δύο τραγουδιστές έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με επιτυχία, ενώ τα ανεβαστικά τους τραγούδια υπόσχονται κέφι «στο κόκκινο». 

Έναστρον: Σάκης Ρουβάς - Μέλισσες

Μέλισσες και Σάκης Ρουβάς ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους στο Έναστρον κάθε Παρασκευή και Σάββατο προσφέροντας ένα ανεβαστικό πρόγραμμα γεμάτο χορό και μεγάλες επιτυχίες. Μαζί τους και η Αναστασία. 

Ακτή Πειραιώς: Νατάσα Θεοδωρίδου - Γιώργος Κακοσαίος

Για δεύτερη χρονιά η Νατάσα Θεοδωρίδου - με τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες - συνεργάζεται επί σκηνής με τον Γιώργο Κακοσαίο, αφού η περσινή τους συνύπαρξη στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Μαζί τους είναι και οι Alcatrash. Η Ακτή Πειραιώς ανοίγει τις πύλες της για το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Fantasia Live: Νίκος Οικονομόπουλος 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επέστρεψε και φέτος στο γνώριμο σε εκείνον Fantasia Live και μέχρι στιγμής κάνει θραύση. Το νυχτερινό κέντρο ανακαινίστηκε για να υποδεχθεί τον αγαπημένο τραγουδιστή, ο οποίος πριν είχε κάνει επιτυχημένες εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. 

Φωταέριο: Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει για τρίτη φορά στο Φωταέριο, το οποίο, άλλωστε, είχε εγκαινιάσει πριν 11 χρόνια μαζί με την Καίτη Γαρμπή. Ο δημοφιλής τραγουδιστής με τις εκκεντρικές εμφανίσεις επί σκηνής υπόσχεται να «απογειώσει» και φέτος τη νυχτερινή διασκέδαση. 

Club 22: Πάνος Κιάμος - Τόνι Σφήνος 

Μετά από πέντε χρόνια ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο Club 22, ένα μαγαζί όπου έχει γνωρίσει στο παρελθόν τεράστια επιτυχία και συναντά αυτή τη φορά επί σκηνής τον Τόνι Σφήνο σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα που υπόσχεται να κάνει αξέχαστες τις Παρασκευές και τα Σάββατα. 

Πύλη Αξιού: Κωνσταντίνος Αργυρός

Όσο το Teatro στην Αθήνα ανακαινίζεται, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βάζει φωτιά στις νύχτες της συμπρωτεύουσας με τις εμφανίσεις του στην κατάμεστη Πύλη Αξιού. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε αρκετά χρόνια να εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη και στο πλευρό του εμφανίζεται η Ανδρομάχη, ο Zaf και η εκρηκτική Athena Manoukian. Στα decks ο dj Bobito.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA