Μενού
  • Α-
  • Α+

Εικόνες ντροπής στην απονομή των ετησίων βραβείων «Mad Video Music Awards 2022» εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do. Χωρίς κανέναν σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, αλλά και στον κόσμο που βρισκόταν στον χώρο, οι τράπερς Light και Snik, έπαιξαν άγριο ξύλο κατά τη διάρκεια της μουσικής διοργάνωσης. 

Διαβάστε ακόμη: MAD VMA 2022: Ο dj Βαλεντίνο παίζει playback με αόρατη κονσόλα

Οι τράπερς πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα ενώ στη σκηνή ήταν η Τάμτα, ενώ τη δεύτερη φορά την ώρα που ετοιμαζόταν η Ελενα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν στην σκηνή και ενώ όλοι την χειροκροτούσαν συγκινημένοι, οι δύο τράπερς χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού πιάστηκαν στα χέρια. Η Ιωάννα από τη σκηνή ακούστηκε να φωνάζει «όχι βία, εδώ είναι γιορτή» και εκείνοι αδιαφόρησαν πλήρως και συνέχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλο.

Το σόου διεκόπη για άλλα 20 λεπτά, με τους διοργανωτές να ζητούν να αποχωρήσουν όσοι δημιουργούσαν προβλήματα. Κάτι που μετά από κάποια λεπτά έπραξε ο Snik. Η απονομή από την Ιωάννα Παλιοσπύρου τελικά δεν έγινε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA