Μενού
teris-xrysos
Τέρης Χρυσός | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Τέρης Χρυσός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», διαψεύδοντας δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών, βάσει του οποίου ο ίδιος φερόταν να έχει πει - μεταξύ άλλων - «Θέλω να πεθάνω, για να λυτρωθώ. Το μόνο που σκέφτομαι καθημερινά είναι ο θάνατος». «Αυτή την κουβέντα δεν την είπα εγώ», απάντησε μέσα από το Πρωινό ο Τέρης Χρυσός. «Διαψεύδω στην κάμερα αυτά που γράφτηκαν. Εγώ είπα για την αύξηση που δεν μου έβαλαν στη σύνταξη. Εμείς παίρνουμε τιμητική σύνταξη, δυστυχώς είναι κωμική, είναι μόνο 692 ευρώ, δεν μου φτάνουν, τα φέρνω πάρα πολύ δύσκολα και δυσκολεύομαι πάρα πολύ», συνέχισε. 

Μάλιστα, όπως εξήγησε στη συνέχεια, η αμοιβή του στη νύχτα δεν είχε καμία σχέση με τα νυχτοκάματα ορισμένων λαϊκών τραγουδιστών. «Έπαιρνα χίλιες δραχμές μεροκάματο. Ο Τέρης Χρυσός δεν κέρδισε εκατομμύρια σε αντίθεση με κάποιους λαϊκούς που δεν σεβάστηκαν τα εκατομμύρια που κέρδισαν και τα έφαγαν στον τζόγο», σχολίασε ο Τέρης Χρυσός, τονίζοντας ότι δύσκολα τα βγάζει πέρα. 

«Μένω μόνος μου σε ένα φτωχικό σπίτι 55 τετραγωνικών, το οποίο μπόρεσα να σώσω. Τα κάνω όλα μόνος μου. Αν δω ότι δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, θα πάω σε γηροκομείο», δήλωσε. Τέλος, σε ερώτηση αν έχει μετανιώσει που δεν απέκτησε παιδί, ο Τέρης Χρυσός απάντησε ότι σε αυτό φταίει «η συγχωρεμένη η μητέρα μου, είχα μαζί της οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Τρεις φορές ήρθα κοντά να παντρευτώ και οι τρεις διαλύθηκαν».