Μενού
marianta-pieridi
Μαριάντα Πιερίδη | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία απέχει εδώ και οκτώ χρόνια από τις πίστες, βρέθηκε τη Δευτέρα (27/3) στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε για τη νύχτα, ενώ περιέγραψε ένα τρομακτικό περιστατικό που της έχει τύχει στο παρελθόν σε ραντεβού με έναν επιχειρηματία, ο οποίος έβγαλε όπλο πάνω στο γραφείο. «Η νύχτα είναι πολύ σκληρή και δεν έχει φανεί τίποτα προς τα έξω. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, μετά το παιδί. Πάντα σκέφτομαι ότι έχω κάτι υπό την προστασία μου και δεν θέλω το παιδί μου να κάνει στη ζωή του πίσω σε τίποτα. Ούτε να αφήνει να τον εκμεταλλευτούν και να μπορεί να πει "ως εδώ ήταν"», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια περιέγραψε το περιστατικό που της έτυχε με πολύ γνωστό επιχειρηματία που έβγαλε όπλο, όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά: «Μου έχει τύχει επιχειρηματίας πολύ γνωστός, σε ένα από τα ραντεβού μας για να μιλήσουμε, όπου μπήκα χωρίς τον ατζέντη μου, να βγάλει ένα όπλο πάνω στο γραφείο. Στην αρχή μου λέει "τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε". Εγώ συγκοπή, κοκκίνησα, άλλο περίμενα και άλλο μου εμφανίστηκε».

«Έβαλε το όπλο πάνω και μου λέει "τώρα μπορούμε να μιλήσουμε". Ό,τι ευγενικό μπορούσα να σκεφτώ, το είπα, ευχαρίστησα κι έφυγα. Η νύχτα είναι πολύ δύσκολη. Μου λείπει, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που μπήκα ξανά στη δουλειά μου και είμαι στο Just The Two Of Us», κατέληξε η Μαριάντα Πιερίδη.