Μενού
karras
Βασίλης Καρράς | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Καμία πρόθεση δεν έχει ο Βασίλης Καρράς να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, σύμφωνα με όσα δήλωσε η κόρη του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε γίνει γνωστό μέσα από ανάρτηση του δημάρχου Θερμαϊκού πως ο Βασίλης Καρράς θα τον ενισχύσει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Όμως η κόρη του επικοινώνησε με την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, δηλώνοντας πως ο λαϊκός τραγουδιστής είναι ενοχλημένος με τα εν λόγω δημοσιεύματα, καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1 ανέφερε πως «διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική. Όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί η οικογένεια καθώς χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα από ανθρώπους που ρωτούν αν ισχύει. Μας είπε ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα. Όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον».

Η είδηση άρχισε να κάνει τον «γύρο» των ΜΜΕ μετά την ανάρτηση του δημάρχου Θερμαϊκού, Γιώργου Τσαμασλή, που ενημέρωνε για συμμετοχή του Βασίλη Καρρά στον συνδυασμό του. «Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας. Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα». 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=6327362943981662&id=100001240577265

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA