Μενού
manolis-mitsias
Μανώλης Μητσιάς | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Μανώλης Μητσιάς μίλησε στο «Στούντιο 4» την Τετάρτη (10/5) και γυρνώντας τον χρόνο πίσω, περιέγραψε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Μίκη Θεοδωράκη λίγο πριν την έναρξη συναυλίας στο Μόντρεαλ όπου Σκοπιανοί απείλησαν να τον σκοτώσουν εάν ανέβαινε στη σκηνή, αλλά εκείνος τους προκάλεσε να κάνουν τα λόγια τους πράξη, χαρακτηρίζοντας τον συνθέτη «ατρόμητο». 

«Δεν φοβόταν ποτέ. Θα σας πω μια σκηνή μόνο του Μίκη για να καταλάβετε πόσο ατρόμητος ήταν. Όταν το 2000 είχαμε πάει στον Καναδά και κάναμε περιοδεία το "Άξιον εστί" με τον Καζάκο και τη Μαρία Φαραντούρη, θυμάμαι ότι ήμασταν σε ένα πολύ μεγάλο γήπεδο στο Μόντρεαλ που χώραγε 10.000 κόσμο. Τότε το σκοπιανό ήταν στο φουλ. Θυμάμαι ότι ήρθαν οι Σκοπιανοί και τον απείλησαν μπροστά μας. Του είπαν "μη βγεις να κάνεις τη συναυλία αν δεν ανακαλέσεις αυτά που έχεις πει γιατί θα σε σκοτώσουμε". Τότε εκείνος απάντησε: "Εγώ θα βγω και αν είστε παλικάρια, ελάτε να με σκοτώσετε". Το έχω δει με τα μάτια μου, ήταν πολύ θαρραλέος».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA