Μενού
shaggy
Ο ράπερ Shaggy | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Για τεράστια παρανόηση από τους θαυμαστές του σχετικά με το εμβληματικό του τραγούδι «It Wasn't Me» κάνει λόγο ο Shaggy. Ο γνωστός ράπερ που κυκλοφόρησε το τραγούδι το 2000 και έγινε τεράστια επιτυχία, δήλωσε στο περιοδικό People ότι το μεγαλύτερο single του είναι «ευρέως παρεξηγημένο».

Για όσους μπορεί να μην είχαν ανοίξει το ραδιόφωνο τους στις αρχές της δεκαετίας του '00, το «It Wasn't Me» είναι η ιστορία ενός άντρα, με τη φωνή του τραγουδιστή RikRok, του οποίου η σύντροφος τον έχει πιάσει να την απατά.

Ο φίλος του, με τη φωνή του Shaggy, τον συμβουλεύει να της πει απλώς ότι «δεν ήταν αυτός», μια προφανώς παράλογη πρόταση, δεδομένου ότι ο RikRok είχε προφανώς πιαστεί στα πράσα!

Την ώρα ωστόσο που το πιο αξιομνημόνευτο σημείο του τραγουδιού είναι η πιασάρικη επανάληψη της φράσης «δεν ήμουν εγώ», ο Shaggy διευκρίνισε ότι το τραγούδι είναι σταθερά κατά της απάτης, «αν πραγματικά ακούσετε».

«Ήταν μια μεγάλη παρανόηση με αυτό το τραγούδι, επειδή αυτό το τραγούδι δεν είναι ένα τραγούδι υπέρ της εξαπάτησης», δήλωσε ο Shaggy στο People. «Είναι ένα τραγούδι κατά της απάτης».

Τόνισε ότι αν κανείς ακούσει προσεκτικά το τέλος του θα καταλάβει. Ο RikRok λέει στον φίλο του ότι η συμβουλή του είναι απαίσια και ορκίζεται να ζητήσει απλώς συγγνώμη. Και έχει δίκιο, είναι ακριβώς εκεί στους στίχους: «Θα της πω ότι λυπάμαι για τον πόνο που προκάλεσα». «Κανείς δεν ακούει αυτό το σημείο. Αυτό λέει το τραγούδι» είπε ο Shaggy.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.