Μενού
anna-vissi
Άννα Βίσση | NDP
  • Α-
  • Α+

Αναβλήθηκε η sold out προγραμματισμένη συναυλία «Για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ» που θα έδινε απόψε Τετάρτη (6/9) η Άννα Βίσση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, η οποία έφερε δυνατή καταιγίδα και στην Αττική, μετατρέποντας τους δρόμους του λεκανοπεδίου σε «ορμητικούς χειμάρρους»

Μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram η Άννα Βίσση δεν έκρυψε τη στενοχώρια της που δεν θα μπορέσει να τραγουδήσει απόψε για τους θαυμαστές της, ενώ γνωστοποίησε ότι άμεσα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία και ότι θα ισχύει κανονικά το ίδιο εισιτήριο.

«Ήλπιζα μέχρι τώρα πως θα μπορούσε να γίνει η συναυλία εάν άνοιγε ο καιρός, αλλά τα θέματα που δεν μας αφήνουν να γίνει ακόμα και σε αλλαγή του καιρού είναι τόσο η ασφάλεια των συντελεστών όσο και η δική σας, μιας και η Αθήνα σήμερα είναι δύσβατη! Σκέφτομαι όλους εσάς που έρχεστε από τόσο μακριά και λυπάμαι πολύ για αυτή την αναπάντεχη αναποδιά. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί άμεσα. Ευχαριστώ για το συνεχές ενδιαφέρον και ενθουσιασμό σας», έγραψε η Άννα Βίσση.

anna-vissi-synavlia-screen
Το story της Άννας Βίσση στο Instagram | @annavissiofficial

 

Παράλληλα, αναδημοσίευσε και την ανακοίνωση της εταιρείας που έχει αναλάβει την παραγωγή της συναυλίας, η οποία αναφέρει:

«Η προγραμματισμένη συναυλία "Άννα Βίσση - Για τα γενναία παιδιά τη ΕΛΕΠΑΠ" αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα. Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά».  

anna-vissi-synavlia-screen-2
Το insta story της Άννας Βίσση | @annavissiofficial

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.