Μενού
karras
Βασίλης Καρράς | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Τον δικό του, προσωπικό, Γολγοθά ανεβαίνει γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς. Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και μάλιστα πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία, καθώς λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Αν και το καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού προέχει η αντιμετώπιση της ασθένειάς του.

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί», ανέφερε αρχικά στην «Super Κατερίνα» ο Χάρης Λεμπιδάκης, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του. Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τη φαρμακευτική αγωγή που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά».

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Νοεμβρίου 2022, ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Έκτοτε παρακολουθείται από τους γιατρούς και κάνει θεραπείες. Το καλοκαίρι κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το πρόβλημα υγείας του και ο ίδιος έπεσε θύμα απάτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.