Μενού
kaiti-garbi.
Καίτη Γαρμπή | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Καίτη Γαρμπή εξήγησε μέσα από tweet της στο X (πρώην Twitter) τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Κρήτη την επόμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, μετά την κηδεία του 36χρονου Αντώνη σήμερα στην Κρήτη, αλλά και δεδομένων των καταστροφών στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel, «οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν». Μάλιστα, έστειλε και το δικό της μήνυμα ενόψει των επερχόμενων δημοτικών - περιφερειακών εκλογών. 

Διαβάστε την ανακοίνωση της Καίτης Γαρμπή: 

«Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη, ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μια από τις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη.

Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη, που είχαν προγραμματιστεί για τις 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη.

Εύχομαι το πολιτικό σύστημα να αντλήσει διδάγματα από αυτήν την καταστροφή και να επενδύσει στην πρόληψη και την προετοιμασία για τέτοιες καταστάσεις. Η απραξία πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές δράσεις που θα προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον μας. 

Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές, θα ήθελα να πω από την πλευρά μου πως όσοι αποφασίσατε να είστε υποψήφιοι, πρέπει να είστε έτοιμοι πρώτα να αναλάβετε ευθύνες και να βοηθήσετε τον τόπο σας και έπειτα να χαρείτε το όποιο προνόμιο. Καίτη Γαρμπή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA