Μενού
Χρήστος Μάστορας
Ο Χρήστος Μάστορας στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη | @Tanweer - Facebook
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον αξέχαστο τραγουδιστή, Στέλιο Καζαντζίδη, στην ταινία «Υπάρχω», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η εταιρεία παραγωγής, Tanweer, ανέβαεσε ορισμένες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας όπου βλέπουμε για πρώτη φορά τον Χρήστο Μάστορα ως Στέλιο Καζαντζίδη. 

«Μόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας "ΥΠΑΡΧΩ" σε σκηνοθεσία Γιώργου Τσεμπερόπουλου. Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς φέρνει στο προσκήνιο τις στιγμές που καθόρισαν τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα. Η ταινία κυκλοφορεί 19 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer», αναφέρει στην ανάρτησή της η εταιρεία παραγωγής. 

Στην ταινία, εκτός από τον Χρήστο Μάστορα, παίζουν οι: Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία
Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης και άλλοι.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA