Μενού
notebook
Google
  • Α-
  • Α+

Υπάρχει άραγε καλύτερο πράγμα από τους καλοκαιρινούς έρωτες; Αυτό το καρδιοχτύπι της αρχής, με φόντο κάποιο νησί και με μουσική υπόκρουση τα τζιτζίκια και τα κύματα της θάλασσας. Το πιθανότερο είναι ότι αυτοί οι έρωτες δεν φτάνουν μέχρι το φθινόπωρο, αλλά σήμερα δεν θα μιλήσουμε για ρεαλισμό.

Οι ταινίες που επιλέξαμε, μάς έδειξαν τη μαγεία του καλοκαιρινού έρωτα (και ναι, κάποιοι τα κατάφεραν), τις λατρέψαμε και τις βλέπουμε ακόμα. 

The Notebook

Έγινε διαχρονική αξία γιατί τα περιλαμβάνει όλα. Τον νεανικό καλοκαιρινό έρωτα με τις τρέλες, τα λόγια που θα μετανιώσεις και τα παγωτά και έφτασε τη σχέση μέχρι τα βαθιά γεράματα, την άνοια και την αγάπη που δεν τελειώνει.

Call Me By Your Name

Η ταινία που θα βρεις στο Netflix και που μάς έκανε να ζηλέψουμε που δεν έχουμε βίλα στην Ιταλία. Μπάνιο σε πισίνα, βόλτες στην εξοχή και αυτό το πρώτο εφηβικό καρδιοχτύπι, που τελικά βρίσκει ανταπόκριση.

Grease

Πώς να πεις όχι σε μία ταινιάρα που έχει '70s, μουσική, χορό και έναν καλοκαιρινό σχολικό έρωτα;

The Beach

Αξίζει μόνο και μόνο για το φανταστικό soundtrack του Moby, αλλά και για τις εξωτικές παραλίες. Και μετά για το love story του Dicaprio.

Before Midnight

Η τελευταία ταινία της τριλογίας με τη Julie Delpy και τον Ethan Hawke γυρίστηκε στην Καλαμάτα και δείχνει το ζευγάρι μετά τα 40, έχοντας παιδιά και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που φέρνει αυτή η φάση στη σχέση. Με μουσική υπόκρουση την υπέροχη Χαρούλα Αλεξίου.

Mystic Pizza

Από τους πρώτους μεγάλους ρόλους της Julia Roberts, σε μία καλοκαιρινή ταινία για τη φιλία, τη δουλειά και φυσικά τους έρωτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA