Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δημοφιλής κωμικός Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να κάνει Stand up Comedy πριν 30 χρόνια και το γιορτάζει  με μια απολαυστική  παράσταση  με τον τίτλο 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + Tips. Μια παράσταση με τα BEST OF κείμενα του, αλλά και κείμενα που όλοι αγαπήσαμε όπως η «Αράχωβα» και το περίφημο «Τι έχεις αγάπη μου; Τίποτα».

Φυσικά δε λείπουν και οι σατιρικές πινελιές για  σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ πάντα αναδεικνύει! Μετά από το κυρίως δείπνο, έρχεται το επιδόρπιο, τα… tips! Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ μέχρι σήμερα. «Πώς αντί για παράσταση βρέθηκε στο… χειρουργείο», «Τι γύρευε στις ερημιές της Κρήτης;», «Τι γύρευε ένα κρεβάτι μέσα σε ουζερί;»

«Πως βρέθηκε στην εξορία του Θεοδωράκη;» «Πως τον σταμάτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης;» «Το μυστικό της… Αστυπάλαιας» και άλλα πολλά, μετατρέποντας έτσι τη παράσταση σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ, όπου το χιούμορ εναλλάσσεται με την ιστορία, η ιστορία με τα καταιγιστικά αστεία και τα αστεία με την πραγματικότητα.

«Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος - 30 Χρόνια Κωμωδία + Tips» έρχεται για μια και μοναδική φορά, την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 21:00 στο Θέατρο Αυλαία.

Γενική Είσοδος 10€ - Φοιτητικό: 8 €

Προπώληση στα Ταμεία του Θεάτρου, στο τηλέφωνο 210 4297771 & στο ticketservices.gr