Μενού
...
  • Α-
  • Α+

Μία πολιτική κωμωδία που στόχο έχει να καυτηριάσει ζητήματα της ελληνικής πραγματικότητας, όπως η απόδοση της δικαιοσύνης, η φύση των ελληνικών ΜΜΕ και η εξάρτηση του σύγχρονου ανθρώπου από τα social media.

Ο Προμηθέας είναι το καθαρό σύμβολο, το αναλλοίωτο , όπως στην τραγωδία, όπως στην τραγωδία του Αισχύλου. Ανακαλύπτεται από δύο influencers, οι οποίες φέρνουν άθελα τους στην επιφάνεια το ζήτημα της απελευθέρωσης του. Το Κράτος και η Βία, τα δύο σύμβολα της τραγωδίας, συνδέονται στο #FREE_PROMETHEUS με την Ελλάδα του 2024, την πολιτική εκμετάλλευσης και καταστολής.

...

Πληροφορίες παράστασης:

Από 27 Μαρτίου κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 20.00 στο studio Μαυρομιχάλη

Για 10 ΜΟΝΟ παραστάσεις.

Τιμές Εισιτηρίων: 14 κανονικό, 10 μειωμένο

Προώληση : https://www.more.com/theater/free-prometheus/

...

 

Συντελεστές: Κείμενο: Θύμιος Διαμάντης, Ίρις Κατσούλα, Μαρία Παπαϊωάννου Σκηνοθεσία: Ίρις Κατσούλα Κίνηση: Ιωάννα Χρυσομάλλη Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα Σχεδιασμός Φωτισμών: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου Αφίσα: Κωσταντίνος Σελλάς

Παραγωγή: Fem Tettix AMKE

Παίζουν: Θύμιος Διαμάντης, Ίρις Κατσούλα, Κώστας Κουτρούλης, Δημήτρης Μπούρας, Μαρία Παπαϊωάννου, Μαρίνα Σαμαρά, Ηρώ Σταφυλάκη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA