Μενού
kostas pitsios
Κώστας Πίτσιος | Instagram - @Spyros_Mpimpilas
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 93 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Πίτσιος, όπως γνωστοποίησε ο ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και ο πρώτοςσύζυγος της Μάρθας Βούρτση άφησε την τελευταία του πνοή στις 28 Αυγούστου, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα του ηθοποιού, ενώ στη σχετική λεζάντα έγραψε και κάποια πράγματα για τον ίδιο και την πορεία του στη μεγάλη οθόνη.

Η ανάρτηση Μπιμπίλα:

«Ένας ακόμα συνάδελφός μας έφυγε από κοντά μας στα 92 του χρόνια στις 28 Αυγούστου. Ο Κώστας Πίτσιος, αθόρυβος καλλιτέχνης, μαθητής του Κουν, που έπαιξε χαρακτηριστικούς ρόλους σε 15 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του '60, πρώτος σύζυγος της Μαρθας Βουρτση και μετά και ως τώρα της Εύας Φρυδάκη, αδελφικός φίλος και στενός συνεργάτης του σπουδαίου οπερατέρ Νίκου Καβουκίδη, μαζί ίδρυσαν εταιρεία παράγωγης με μεγάλη δράση. Εμφανίστηκε σε 2 σπουδαίες ταινίες προάγγελους του νέου ελληνικού κινηματογράφου την ΛΗΣΤΕΊΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΆ και ΚΙΕΡΙΟΝ. Η εξοδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 10 το πρωί από το κοιμητήριο της Σταμάτας. Καλό ταξίδι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA