Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται εδώ και μέρες στο Ντουμπάι, όπου ταξίδεψε με αφορμή την ονομαστική της γιορτή. Αν και πολλές ήταν οι αντιδράσες για τους εγχώριους celebrities που ταξίδεψαν -κυρίως για την αλλαγή του χρόνου- στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η γνωστή instagrammer δε φαίνεται να «μασάει».

Έτσι, χθες βράδυ βρέθηκε με τις φίλες της σε κλαμπ που διοργάνωνε ελληνικό γλέντι. Όπως φαίνεται στα βίντεο που ανέβασε στα stories η Ιωάννα Τούνη, τα κορίτσια διασκέδασαν με την ψυχή τους και στο τέλος έσπασαν και πιάτα!

Το «πάρτυ της χλιδής» στο Ντουμπάι - Οι φωτογραφίες των καλεσμένων

Οι λαμπεροί καλεσμένοι του πιο πολυσυζητημένου πάρτι στο Ντουμπάι φωτογραφήθηκαν αδιαφορώντας για τα σχόλια εκείνων που έμειναν πίσω στο lockdown της Ελλάδας.

Αν ένα πάρτι μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την έλευση του νέου έτους αυτό ήταν, αναμφισβήτητα, το πάρτι στο Nammos Dubai, στο «παράρτημα» του ομώνυμου μυκονιάτικου club.

Η επιλογή ορισμένων επώνυμων Ελλήνων να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι - εν μέσω πανδημίας - για την Πρωτοχρονιά προκάλεσε ποικίλα σχόλια, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να συγκεντρώνει τα βέλη των πιο οργισμένων.

Πολλοί Έλληνες, αλλά και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, επέλεξαν το Nammos Dubai, που βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα του Four Seasons Resort στην παραλία Jumeirah - δηλαδή το no1 «hot spot» για superstars του διεθνούς jet set, όπως ο Cristiano Ronaldo.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα, εμφανίζονται ο συνθέτης Στέφανος Κορκολής, αλλά και η ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, που είχαν αναλάβει τη ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων.

Παρών και ο διεθνώς αναγνωρισμένος DJ Βασίλης Τσιλιχρήστος, ο οποίος διασκέδασε τους θαμώνες με τις μουσικές επιλογές του την επόμενη ημέρα.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ξεχωρίζουν ο Χάρης Σιανίδης, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Κατερίνα Λιόλιου και η Ιωάννα Μπέλλα.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA