Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώην παίκτης του MasterChef είχε δηλώσει πρόσφατα πως μέσα στο σπίτι ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη έκαναν... παντού σεξ.

«Ο καθένας μπορεί να βλέπει ότι θέλει και να λέει ότι θέλει. Και εγώ μπορεί να δω όνειρο και να πω ότι θέλω», σχολίασε ο Δημήτρης Μπέλλος για τη δήλωση του Διονύση Πρώιου.

Βλέποντας το απόσπασμα με τη δήλωση του Δημήτρη, ο Διονύσης είπε στον ALPHA: «Καλά, με κοροϊδεύουν δηλαδή. Με βγάζουν και ψεύτη κιόλας… Τα παιδιά είναι ακόμα μαζί. Οπότε κάτι δεν ξέρει ο Μπέλλος ή κάτι μπερδεύει. Πάει πολύ ωραία εδώ η φράση “ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι”».

«Εμένα δεν μου φάνηκε πως προσέβαλα κανέναν και ζητάω συγνώμη αν τους προσέβαλα. Δεν το έκανα με καμία κακία. Είναι δύο παιδιά που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή στο MasterChef και εντάξει… Εγώ έτυχε να ήμουν παρών σε διάφορες... καταστάσεις! Απλά πράγματα! Δεν λέω ψέματα» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Masterchef.

«Όχι, εντάξει… Δεν έκαναν τίποτα, εγώ δεν είδα τίποτα και είμαι ψεύτης και το ονειρεύτηκα Μπέλλο. Για αυτό δεν είσαι μαζί της ακόμα», σχολίασε ο Διονύσης Πρώιος.

Διαβάστε Ακόμα 

Το MasterChef έκανε πρεμιέρα και αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που ανακοινώθηκαν

MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που μπαίνει στο σπίτι

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA