Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον διαστημικό σταθμό του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη ταξίδεψε και η Ρένια Λουιζίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» για όλα όσα θυμάται από την εποχή που γύριζαν τους Απαράδεκτους.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην δημοφιλή σειρά, οι οποίοι την έκαναν αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. «Τελείως τυχαία έγιναν οι Απαράδεκτοι. Παίζαμε όλοι μαζί στο θέατρο και η Δήμητρα Παπαδοπούλου από τον χαβαλέ που γινόταν στα παρασκήνια είπε να γράψει ένα σίριαλ. Θεωρούσαν ότι δεν ήμασταν πρωταγωνιστές, δεν ήμασταν γνωστοί, πολλοί νέοι. Έκανε μια βόλτα για να βρει τον δρόμο του.

Εμείς ήμασταν αλλού ντ' αλλού. Το επεισόδιο έπρεπε να παίξει Τρίτη, στο κανάλι δεν είχαν επεισόδια να παίξουν κι εμείς κάναμε γυρίσματα Δευτέρα και τρώγαμε σουβλάκια. Ακόμα και σήμερα με φωνάζουν "αστροπελέκι". Η σειρά έχει 30 χρόνια και έχει αναβιώσει μέσα από το YouTube», δήλωσε στους παρουσιαστές.

Φοβήθηκαν τότε για τον gay χαρακτήρα που έπαιξε με μεγάλη επιτυχία ο Γιάννης Μπέζος; «Εμείς δεν φοβηθήκαμε καθόλου. Εγώ ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκα αν αυτό είναι πολύ προχωρημένο για την ελληνική κοινωνία. Το σκέφτηκε το κανάλι κάποια στιγμή, αλλά ο Γιάννης Μπέζος ήταν συντριπτικός στον ρόλο. Πέρασε, το λατρέψανε και μετά δεν το ξανασυζήτησε κανείς», ανέφερε η ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA