Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτοί οι δυο άνδρες έχουν χτίσει τον δικό τους ξεχωριστό μύθο στην παγκόσμια ανδρική κοινότητα, τόσο μέσα από τον κινηματογράφο, όσο και από την «προϊστορία» τους στα γυμναστήρια -κάτι που και στις δυο περιπτώσεις αποδεικνύεται περίτρανα από τον όγκο των μυών τους αλλά και από την συνολική φυσική τους κατάσταση.

Απ’ τη μια, ο 74χρονος Σβαρτσενέγκερ, ζωντανός θρύλος του επαγγελματικού bodybuilding.

https://www.instagram.com/p/B7eCVmZgRoy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Απ’ την άλλη, ο 48χρονος Ντουέιν -The Rock-Τζόνσον, αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος της επαγγελματικής πάλης στην ιστορία του αθλήματος.

https://www.instagram.com/p/CKwiakCgsbG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χάρη στις καθημερινές προπονήσεις και τα επικά γεύματα του The Rock και τις ακραίες bodybuilding συνεδρίες που εξακολουθεί να εκτελεί ακόμη και σήμερα ο Άρνολντ, οι δυο πιο διάσημοι «γκουρού» των γυμναστηρίων όλων των εποχών, οδήγησαν πολλούς διάσημους άνδρες της showbiz να τους εμπιστευθούν για τη μεταμόρφωση του σώματός τους.

> Ανάμεσα στους σταθερούς πελάτες του Τζόνσον βρίσκουμε τους κωμικούς ηθοποιούς Νικ Κάννον και Τζέι Φάροου, τον πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β', και τους ράπερ ASAP Ferg και Μπιγκ Σιν.

>Στην λίστα με τους διάσημους «μαθητές» του Σβαρτσενέγκερ θα δείτε ονόματα σαν τους ηθοποιούς Τζάρεντ Πανταλέκι και Κουμάιλ Ναντζιάνι, τους τραγουδιστές Κιπ Μουρ, Όστιν Μαχόν και Τσάρλι Πουθ, όπως και τον τηλεοπτικό αστέρα Μάικ Σορεντίνο.

Ωστόσο, και οι δυο μέντορες έχουν ένα κοινό όραμα για τους άνδρες που προπονούν, το οποίο περιλαμβάνει τρεις μόνο λέξεις: «Έμπνευση, στόχευση, αφοσίωση».

Ο Σβαρτσενέγκερ λέει στο περιοδικό Men’s Health: «Εγώ ο ίδιος, που κατάφερα να κερδίσω αμέτρητες φορές τον τίτλο Mr. Olympia και να χτίσω μια τεράστια καριέρα, δεν θα βρισκόμουν εδώ χωρίς την έμπνευση που πήρα από πολλούς θρύλους του bodybuilding πριν από μένα, κυρίως από τον αείμνηστο Τζο Γουάιντερ. Είναι ο δάσκαλος που μου έδειξε το μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην κορυφή, με μια λέξη: Στόχευε όσο ψηλότερα μπορείς».

Ο νεότερος The Rock, πήρε αυτά τα δυο και πρόσθεσε μια ακόμη ατάκα που έχει γράψει ιστορία στο χώρο των γυμναστηρίων: «Αφοσίωση». Πίσω από το σώμα του The Rock κρύβεται τεράστια δουλειά και εμμονική αφοσίωση, την οποία προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει σε όλους τους άνδρες γυμναζόμενους μέσα από τα social media, συμβουλεύοντας: Focus!

https://www.instagram.com/p/CKwTgwVD_Da/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA