Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός από τη δημοφιλή σειρά «Αγριες Μέλισσες» ανέφερε χαρακτηριστικά πως «οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και να μην γινόμαστε ανθρωποφάγοι» ενώ σημείωσε πως στηρίζει τις γυναίκες που τόλμησαν να μιλήσουν δημόσια για τα βιώματα τους, αποκαλύπτοντας παράλληλα και προσωπικές της ιστορίες.

«Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση για όλο αυτό που συμβαίνει. Που κάποιες γυναίκες βρήκαν το κουράγιο να εκφράσουν δημόσια τόσο λεπτά θέματα» είπε η Ελλη Τρίγγου. «Άνοιξε επιτέλους δημόσια ο διάλογος αυτής της αμήχανης κουβέντας. Από κει που συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά, με τον καιρό έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση».

«Η δική μου γενιά δεν έχει αντιμετωπίσει τόσο ακραία πράγματα. Θεωρώ ότι τώρα τα τρανταχτά πράγματα κυκλοφορούν αμέσως και υπάρχει συναγερμός και κινούμαστε αναλόγως. Είμαστε «τραύματα» όπου ο καθένας τα κουβαλά με τις πληγές του. Ο καθένας θα δει με τον τρόπο του τις πληγές του. Εγώ δεν έχω γνωρίσει βία και κανιβαλισμό. Η παρεξήγηση γίνεται στο πως εκφράζεις την κριτική. Εκεί ο άλλος μπορεί να γίνει βίαιος, προσβλητικός, αγενής και να σου χαράξει πληγές. Οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και να μην γινόμαστε ανθρωποφάγοι» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

«Στα νεύρα μου στο χώρο εργασίας, έχω παρεκτραπεί αλλά έχω ζητήσει συγγνώμη. Αισθάνομαι ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσει ο κόσμος τούμπα! Όταν θέλω να ηρεμήσω, διαγωνίζομαι. Αυτό με σώζει» είπε η Ελλη Τρίγγου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA