Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών και έχει πολλούς φανατικούς τηλεθεατές. Ανάμεσά τους και η πρώην παίκτρια των Διασήμων του Survivor 1 Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έχει δείξει πως όχι μόνο δεν χάνει επεισόδιο αλλά συχνά σχολιάζει τις εξελίξεις μέσω του Instagram. H ίδια όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις αρχές του Survivor 4, ήταν και θα είναι υπέρ των κόκκινων.

Χθες λοιπόν είδαμε τον Αλέξη Παππά να επιτίθεται λεκτικά και στην Άννα-Μαρία Βέλλη, για το ότι δείχνει λάθος πρόσωπο στο αγόρι της έξω από το παιχνίδι, αλλά και στην Ελευθερία Ελευθερίου λέγοντας πως του την «έπεφτε».

Η παρουσιάστρια λοιπόν σε ένα story της στο Instagram «δίκασε» ανελέητα τον ηθοποιό, λέγοντας: «Ο Παππάς πέραν του ότι έχει “καταπατήσει” τους κανόνες του παιχνιδιού, τώρα προσπαθεί να βγει από πάνω. Για να μπορέσει να δικαιολογηθεί με κάποιον τρόπο, ξεστομίζει τέτοιες κατηγορίες προς την Άννα-Μαρία και την Ελευθερία, που ξεπερνούν κάθε όριο. Το θεωρώ ανήθικο.»

Διαβάστε ακόμα

Στράτος Τζώρτζογλου: Μου έγινε σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη, που πλήρωνα εγώ!

Εγκυος η Μαρία Ηλιάκη - Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA