Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Dot. και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο των 80’s όπου ο ίδιος έκανε αίσθηση αλλά και για την σχέση που είχε με τον Στάθη Ψάλτη.

Ο ηθοποιός, αφού αναφέρθηκε στην περίοδο που μεσουρανούσε, είπε: «Έκανα πολύ παρέα με τον Στάθη Ψάλτη. Ήταν ο Στάθης άνθρωπος των άκρων, αγαπούσε υπερβολικά κι ήταν υπερβολικός και στην ερμηνεία του και στο δόσιμο του. Μέγας ηθοποιός που δεν του δόθηκαν πολλές δυνατότητες να το δείξει. Δεν ξέρω ποιος ήταν μεγαλύτερος star, εγώ πολλές φορές δεν έβλεπα ποιος μάζευε περισσότερο κόσμο. Μία φορά σε πρεμιέρα με είχαν βγάλει έξω σωματοφύλακες».

Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε και για το κύμα θαυμασμού που δέχτηκε στα 80's όταν η μητέρα του έβαζε στο σπίτι τις θαυμάστριες γιατί νόμιζε πως είναι φίλες του. «Η μάνα μου μου έλεγε ήρθαν κάτι φίλες σου σε περιμένουν μέσα και εγώ έλεγα ποιες φίλες ρε μάνα, ούτε που τα ξέρω τα κορίτσια! Δεν είχα καταλάβει τότε την επιρροή που είχα. Άρχισα να εκτιμώ τον εαυτό μου μέσα από τους άλλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA