Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Συγκινήθηκα στην αποχώρησή μου, Ξυπνάω τα βράδια και αναζητώ τους συμπαίκτες μου».

 

Αναφερόμενος στην κόντρα που είχε με τον Γιώργο Κοψιδά, ο Περικλής ανέφερε πως: «Ο Κοψιδάς αισθάνθηκα ότι με είχε αδικήσει και είχε αδικήσει και την ομάδα με τις αποφάσεις του. Αμφίσβήτησα κάποιες από τις αποφάσεις που είχε πάρει στο αθλητικό κομμάτι. Πριν φύγω μου κάναμε κάποιες συζητήσεις μόνοι μας που μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου και κάθε μέρα με βλέπει να μεταμορφώνομαι και να αλλάζω και αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εμάς που θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε περισσότερο».

«Ίσως είπα κάποια πράγματα πολύ αιχμηρά για τους συμπαίκτες μου» είπε παράλληλα, σχετικά με τις (συχνά ακραίες) σχέσεις που είχε με άλλους παίκτες του Survivor.

«Την τελευταία μέρα τους είπα ότι αν τους έχω πληγώσει με τις συμπεριφορές μου άθελά μου σας ζητώ συγγνώμη. Μετανιώνω αν έχω υπάρξει πιο αυστηρός από ότι έπρεπε. Κάποια πράγματα που έλεγα εγώ, μου τα είχαν μεταφέρει οι συμπαίκτες μου. Mετανιώνω και για πράγματα θετικά που έχω κάνει. Μπορεί να θυσίασα κάποιο φαγητό και να μην το θυσίασαν οι άλλοι για εμένα», ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Η συγκίνησή του για τον Τριαντάφυλλο

«Ο Τριαντάφυλλος δρούσε με την παιδική του πλευρά. Αυτό το πράγμα με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές, ταϊσαμε ο ένας τον άλλον με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Ο Τριαντάφυλλος θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά. Βάλαμε στην άκρη τις μικρότητες, τα νεύρα και μείναμε δύο άνθρωποι αντιμέτωποι με συνθήκες πολύ σκληρές και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλο απλά σαν να είμαστε άνθρωποι», είπε ακόμα ο Περικλής Κονδυλάτος χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Ελπίζω αν βγει και δει κάποια πράγματα να μην θυμώσει κι εκείνος. Δεν θεωρώ ότι τον έχω κρίνει άδικα, αλλά αυστηρά. Κάποια πράγματα ήταν ενοχλητικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για την Ανθή: «Κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο και μοιρολάγνα»

Για την Ανθή Σαλαγκούδη, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε και σε κάποια άλλα καθόλου. Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να την νταντέψω, ούτε είμαι ο μπαμπάς της να της χαϊδεύω τα μαλλιά και να την κανακεύω. Κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Σαν προσωπικότητα είναι μοιρολάγνα. Πιο στρατηγικά από όλους παίζει η Ανθή. Θεωρώ ότι είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι».

Αναφερόμενος στην Κάτια Ταραμπάνκο και τις συνθήκες υπό τις οποίες αποχώρησε από το παιχνίδι ο Περίκλης απάντησε πως: «Καμιά φορά όταν οι κοπέλες της ομάδας παραπονιούνταν ότι πεινάνε, είχαν δεχθεί επίθεση από την Κάτια που τους έλεγε «Εδώ είναι το Survivor, δεν ξέρετε που ήρθατε;». Όταν η ίδια αρρώστησε οι κοπέλες δεν την πίστευαν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.