Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια ανάρτηση-παραλήρημα, η ηθοποιός θέτει μια σειρά ερωτημάτων προς τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, χρησιμοποιώντας παράλληλα βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς.

«Ρε Δημητράκη, γιατί μας είπες μέτριους ηθοποιούς που θέλαμε να μας πάρεις στη δουλειά σου στο θέατρο σου δηλαδή και εσύ δεν μας έπαιρνες ; Με πληγωσες πολύ, γιατί παλιά και εμάς τους μέτριους μας άφηναν να παίξουμε στο θέατρο σου, στην παράσταση Βάκχες ας πούμε, σε σκηνοθεσία του σπουδαίου αείμνηστου Σεβαστίκογλου.

1984 ήμασταν 34 μέτριες ηθοποιοί που χρόνια μας τιμά το κοινό και το ευχαριστούμε. Όχι, δεν καλούμε στις πρεμιέρες τους πρωθυπουργούς ούτε έρχεται στη Επίδαυρο με ελικόπτερο, ίσως επειδή εμείς λόγω πανδημίας 12 μηνες δεν μπορούμε να παίξουμε ούτε να κάνουμε πρόβες», τονίζει με νόημα στην αρχή της μεγάλης της ανάρτησης η Χρύσα Ρώπα.

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός, πάντα απευθυνόμενη στον Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέρει: «Εσύ δεν έμαθες ότι εμείς οι έξω, οι μέτριοι, ντραπήκαμε, σοκαριστήκαμε, σιχαθήκαμε; Δεν άκουσες ότι η παιδεραστία δεν είναι αρρώστια; Δεν κατάλαβες ότι για αυτό σε έχουν κατηγορήσει; Δεν κατάλαβες ότι δεν είναι θέμα ημερομηνιών; Δεν κατάλαβες ότι η Μενδώνη σε άδειασε; Βέβαια δεν ήσουν φίλος της, δεν σε ήξερε, αλλά σε εκτιμούσε πολύ.

Εν πάση περίπτωσει, πολύ με πλήγωσες. Δεν ήταν κομψό από μέρους σου να μας πεις μετρίους ηθοποιούς. Και εν εν πάση περίπτωσει, Δημητράκη μου δεν ήξερα τίποτα, αλλά τώρα έμαθα», καταλήγει.

Δείτε όλη την ανάρτηση:

Ρε Δημητράκη γιατί μας είπες μέτριους ηθοποιούς που θέλαμε να μας πάρεις στη δουλειά σου στο θέατρο σου δηλαδή και...

Δημοσιεύτηκε από Χρυσα Ρωπα στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA