Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ που γυρίζει το Youtube, για τη ζωή της, η 28χρονη μουσικός μιλά για όλα εκείνα που έχουν σημαδέψει τη ζωή της.

Εκεί αποκαλύπτει πως έχει πέσει θύμα βιασμού δύο φορές. Την πρώτη ενώ ήταν ακόμα έφηβη ενώ τη δεύτερη στην πιο... μαύρη περίοδο της όταν έφτασε ως και να νοσηλευθεί λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

«Ήμουν μέρος της ομάδας της Disney που έλεγαν δημοσίως ότι θα περιμένουν μέχρι τον γάμο. Η δική μου πρώτη φορά δεν ήταν ρομαντική όπως άλλων κοριτσιών, και αυτό ήταν φρικτό» αναφέρει σοκάροντας το κοινό.

«Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό. Είχαμε ξεκινήσει να φιλιόμαστε και του είπα ότι δε θέλω να προχωρήσουμε παραπέρα, ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά. Δεν έδωσε σημασία και προχώρησε έτσι κι αλλιώς. Έπειτα το κατέπνιξα και είπα στον εαυτό μου ότι φταίω εγώ επειδή πήγα στο δωμάτιο μαζί του, επειδή τον φίλησα» συνέχισε, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα πως μπορεί ένα έφηβο κορίτσι να γεμίσει ενοχές για κάτι που του έχει συμβεί, τη στιγμή που είναι θύμα και ο θύτης ξεκάθαρος.

«Με εκμεταλλεύτηκε και με παράτησε πιστεύοντας πως είμαι νεκρή»

Στο ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Dancing With The Devil», η νεαρή pop star αποκαλύπτει και τη δεύτερη φορά που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ήταν ένα βράδυ του Ιουλίου του 2018 όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο εξαιτίας υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

Εκεί οι γιατροί τη ρώτησαν αν είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τη θέλησή της κι εκείνη επειδή δεν είχε καθαρή μνήμη απάντησε θετικά.  «Θυμόμουν ότι κάποια στιγμή ήταν ξαπλωμένος πάνω μου, έτσι απάντησα "ναι"», ανέφερε η ίδια.

Η συνέχεια είναι ανάλογα τραγική: «Πρέπει να είχε περάσει περίπου ένας μήνας από τη νύχτα της υπερβολικής δόσης όταν συνειδητοποίησα ότι (εκείνη τη νύχτα) η ψυχική και πνευματική μου κατάσταση δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσα να συναινέσω... Αυτού του είδους η τραυματική εμπειρία δεν περνάει σε μια νύχτα. Όταν με βρήκαν, ήμουν γυμνή και μελανιασμένη. Στην κυριολεξία με εκμεταλλεύτηκε και μετά με παράτησε, πιστεύοντάς με για νεκρή».

Διαβάστε ακόμα

Ντέμι Λοβάτο: Έπαθα τρία εγκεφαλικά και έμφραγμα μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA