Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κολλητός φίλος του Τριαντάφυλλου, Δημήτρης Βραχάμης, μιλάει στην εκπομπή Ευτυχείτε για τις φοβίες του γνωστού τραγουδιστή, αλλά και τι τον ώθησε να πάρει μέρος στο Survivor, αποκαλύπτοντας και μια πιπεράτη πληροφορία περί... οικονομικών συμφωνιών. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ένας δικός του άνθρωπος βγαίνει και επιβεβαιώνει την αμοιβή του πολυσυζητημένου παίκτη.

Ο Δημήτρης Βραχάμης ανέφερε «O Τριαντάφυλλος γενικά είναι ένας άνθρωπος που δεν κουράζει, έχει πολύ χιούμορ κι από ότι έχω δει, μέχρι να γίνει το επεισόδιο με τα άλλα δυο παιδιά ήταν η ψυχή της παρέας. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί, το οποίο είναι παιδί. Είναι τόσο αυθόρμητος, τόσο αληθινός, τόσο αγαθός που για το μόνο που μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος είναι ότι λέει πάντα αυτό που θέλει να πει κι αυτό που αισθάνεται. Αυτό, λοιπόν, πολλές φορές σε κάποιους αρέσει σε κάποιους δεν αρέσει.»

«Είναι ένας επαγγελματίας τραγουδιστής ο οποίος κάποτε ήταν σε πολύ μεγάλη θέση στο τραγούδι και πραγματικά τον ξέρει και τον αγαπάει πολύς κόσμος. Από ότι μου έχει πει εμένα, μπήκε στο Survivor γιατί δεν είχε τι να κάνει, επειδή τα μαγαζιά είναι όλα κλειστά, και ήθελε να τεστάρει την αντοχή του. Ήθελε να μπει να αποδείξει ακόμα και στον εαυτό του ότι είναι δυνατός να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του παιχνιδιού. Το οικονομικό deal που έκανε είναι πάρα πολύ καλό» αποκάλυψε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA