Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και είχε κάνει και ένα εκρηκτικό πέρασμα από το J2US με τον Τριαντάφυλλο. Η ίδια μίλησε για τη συμμετοχή του γνωστού τραγουδιστή στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε την άγνωστή σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

Για τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Σάκη ανέφερε: «Είναι πριν από 5-6 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και κάναμε αρκετή παρέα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι ένας πολεμιστής και παλεύει πολύ με τη δουλειά του και είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων με πολλούς φίλους κι αυτό έχει να πει πολλά. Είχαμε μιλήσει για να τα πούμε από κοντά, αλλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Σε ένα ριάλιτι αν δεν είσαι παρών δεν μπορείς να κρίνεις Καλά έκανε και πήγε ο Σάκης στο Survivor ενώ ήταν η πρώην του μέσα. Και η παραγωγή καλά έκανε και τους έβαλε μέσα γιατί ήξερε τι θα δημιουργηθεί. Ένα ριάλιτι είναι…»

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε η ίδια στο Survivor είπε: «Δεν μου έκαναν πρόταση για το Survivor. Αν μου έδιναν μισό εκατομμύριο θα πήγαινα. Τώρα για δύο, τρεις, πέντε χιλιάδες δεν θα πήγαινα, όσο άσχημο ή ωραίο κι αν ακουστεί». Ενώ, για τη Χριστίνα Κεφαλά είπε ότι της περνά αδιάφορη.

Τέλος, για τον Τριαντάφυλλο είπε: «Δεν είναι ωραίο να τρως και να μην δίνεις στον άλλον φαγητό. Εκεί τον λυπήθηκα ήταν απανθρωπιά».

https://streamable.com/ft92h6
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA