Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ισπανία βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς συμμετέχει στην ισπανική σειρά «Ναζντρόβια», σύμφωνα με την Real Life. Ο ρόλος του είναι πρόκληση, καθώς θα υποδυθεί έναν πληρωμένο δολοφόνο. 

Μαζί του ήταν και η αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά, που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Σύμφωνα μάλιστα με τη Real Life, το ερωτευμένο ζευγάρι, σχεδιάζει μετά την Ισπανία να πάει στο Λος Άντζελες.

Ενώ στην αρχή το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους, πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του. Ο Πάνος Μουζουράκης έχει δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες με τη σύντροφό του, η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στο νέο του βίντεο κλιπ «Μπερδεμένος». 

Μιλώντας για το ρόλο του στην ισπανική σειρά, ο Πάνος Μουζουράκης, είπε στην εφημερίδα Real: «Ο ρόλος μου δεν είναι τεράστιος αλλά είναι μια εξαιρετική υποκριτική πρόκληση γιατί ο χαρακτήρας, μιλάει 3 γλώσσες. Ισπανικά, ρώσικα και αγγλικά, από τις οποίες, εγώ κατέχω μόνο μία. Επίσης έχει να δείξει μια μεγάλη υποκριτική γκάμα μιας και είναι ένας αδίστακτος πληρωμένος δολοφόνος, που προκειμένου να πετύχει το στόχο του, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση».

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA