Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία φωτογραφία από το προσωπικό αρχείο της Άννας Φόνσου η οποία απεικονίζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με την ηθοποιό σε έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο, δημοσιεύσε στο Instagram.

Τις δύο ηθοποιούς συνόδευαν ο Φρέντυ Γερμανός, ο Γιώργος Πάντζας και ο πρώτος σύζυγος της Άννας Φόνσου, Κώστα Παλτόγλου.

«Στα πρώτα μου κινηματογραφικά βήματα λέγανε ότι μοιάζαμε εμφανισιακά, ίσως γιατί κάναμε το ίδιο χτένισμα και γενικά είχαμε περίπου το ίδιο στιλ. Μάλιστα κάποιοι διέδιδαν ότι είμαστε τσακωμένες και ότι η Αλίκη δεν ήθελε να μου μιλήσει. Μια μέρα λοιπόν πάω στο σπίτι όπου έμενε τότε στην οδό Αναπήρων Πολέμου για να τη γνωρίσω και να λυθεί η παρεξήγηση. Της χτύπησα την πόρτα και μόλις μου άνοιξε τα έχασα. Ήταν σαν να έβλεπα τον εαυτό μου. «Είσαι η Άννα Φόνσου;» με ρώτησε κι αμέσως της εξήγησα ότι είχα πάει για να της πω ότι την εκτιμώ πολύ κι ότι όλα αυτά που ακούγονταν περί ανταγωνισμού από τη μεριά μου είναι ψέματα. «Υπάρχω χάρη σε εσάς, που αρνηθήκατε να παίξετε στο "Αγοροκόριτσο"» της εξήγησα και από τότε γίναμε φίλες. Απόδειξη είναι ότι μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με πάντρεψαν με τον πρώτο μου άνδρα, τον αρχιτέκτονα Κώστα Παλτόγλου», είχε δηλώση η Άννα Φόνσου σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δείτε τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/CMzKrHFJXCK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA