Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογείται πως έφτασε κοντά στον θάνατο, ενώ λέει πως το καλύτερο φιλί του δεν ήταν με την νυν αρραβωνιαστικιά του, αλλά με την κοπέλα που είχε στα 17.  

Ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε σπάσει την μέση του σε ηλικία 20 ετών πέφτοντας από τον 4ο όροφο ενός κτιρίου, με τους γιατρούς να δίνουν ελάχιστες πιθανότητες να περπατήσει ξανά.

Λέει επίσης ότι λόγω του τραυματισμού έχει ένα θέμα με τον προστάτη του, γι’ αυτό και ουρεί συχνά, μερικές φορές ακόμη και στη φύση.

Απαντώντας στο ερώτημα ποιον θεωρεί την «μεγαλύτερη αγάπη» της ζωής του, ο διάσημος ηθοποιός είπε πως είναι ο 10χρονος γιος του, Φλιν Μπλουμ, τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Κερ, καθώς και την μόλις 7 μηνών κόρη του Ντέιζι αλλά και την Κέιτι Πέρι.

Συμπεριέλαβε επίσης τον σκύλο του, Μάιτι, ο οποίος πέθανε πιθανότατα από επίθεση από κογιότ, μετά την εξαφάνισή του τον Ιούλιο.

Πηγή: Guardian

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA