Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην κάμερα του Pop Up. Ο γνωστός τραγουδιστής υποστήριξε πως τα τηλεοπτικά κανάλια θα έπρεπε να διαθέσουν μέρος του μπάτζετ των εκπομπών τους στους καλλιτέχνες που καλούνται σε αυτές.

O τραγουδιστής είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, λέγοντας πως δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί για εννέα ώρες χωρίς να πάρει χρήματα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπίγαλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει να κάνει μόνο με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εμείς υπογράψαμε μια συμφωνία -περίπου 500 τραγουδιστές- γιατί θα θέλαμε και εμείς, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Έχω πάρει χρήματα από ξένη τηλεόραση και όχι από τη χώρα μου. Και αυτό είναι τραγικό. Δεν λέμε τίποτα εκατομμύρια. Ένα στοιχειώδες ποσό. 

«Όταν χρησιμοποιείται η εικόνα και η επικαιρότητα ενός καλλιτέχνη - γιατί δεν είμαστε νέοι- θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαφόν. Θα έπρεπε τα κανάλια να το σεβαστούν αυτό και να διαθέτουν ένα μπάτζετ για να δίνουν στους καλλιτέχνες που πηγαίνουν σε αυτά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Ο Παπαδόπουλος, ας πούμε, πληρώνεται, όπως και όλοι οι συντελεστές. Εμείς που συμμετέχουμε και πολλές φορές χωρίς εμάς δεν γίνεται εκπομπή, δεν πρέπει και εμείς να πάρουμε κάτι; Είναι πάρα πολύ λογικό αυτό το πράγμα».

«Η ΕΡΤ μόνο μέχρι στιγμής πληρώνει κάποια λίγα χρήματα, όχι κάποιο ιδιωτικό κανάλι. Απλώς, υπάρχει ακόμα κάποια διαφορά στο ποσό».

«Φοβερή εμπειρία η μίνι σειρά με τον Χόπκινς»

Για την εμπειρία της συμμετοχής σε ταινία δίπλα στον υποψήφιο για Όσκαρ φέτος Άντονι Χόπκινς, ο Κώστας Μπίγαλης είπε: «Ήταν φοβερή εμπειρία, μια αμερικανική μίνι σειρά θρησκευτικού περιεχεομένου της Universal και τα γυρίσματα γίνονταν στο Μπούρτζι. Λεγόταν «Η πράξη των αποστόλων Πέτρου και Παύλου» και είχα τον ρόλο του Σίμωνα του Κηρρηναίου. Ήταν ο λιθοβολισμός του Αγίου Στεφάνου και είχα την τύχη να παίξω με τον Τόνι, όπως τον λέγαμε. Ήταν γνωστός, αλλά όχι ακόμα χολυγουντιανός», θυμήθηκε ο τραγουδιστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA