Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αλήθεια είναι ότι παρά την ένταση, την πίεση και ενίοτε τις ίντριγκες μέσα στο σετ του Masterchef 5, το κλίμα μοιάζει να είναι πολύ διαφορετικό στα παρασκήνια. Οι τρεις σεφ- κριτές έχουν φοβερή χημεία μεταξύ τους και μοιάζουν να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα backstage.

Στο τελευταίο επεισόδιο καλεσμένος σεφ ήταν ο master του σούσι Αντώνης Δρακουλαράκος ο οποίος έδειξε πολλές τεχνικές στους επίδοξους master chefs. Ωστόσο, όταν βρέθηκε backstage o σεφ του sushimou ξεκίνησε τις πλάκες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αναρτώντας τα ξεκαρδιστικά βίντεο στα social media.

Αρχικά, ο Αντώνης Δρακουλαράκος έβαλε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο σε μια δύσκολη δοκιμασία στίχων από κομμάτια των Ημισκούμπριων, ζητώντας του να πει την συνέχεια του στίχου. Ο θείος Λεωνίδας απέτυχε στον πρώτο και παραδέχτηκε την ήττα του αφού δεν θυμόταν τους στίχους του Je suis bossu του θρυλικού άλμπουμ «Ο δίσκος που διαφημίζετε» από το 1997. Ευτυχώς για το πρεστίζ του μουσικόφιλου σεφ, στο δεύτερο γύρο είπε το σωστό απόσπασμα από το κομμάτι «Το σκληρό mp3 του δίσκου», παίρνοντας μια τουλάχιστον νίκη.   

 Κάτι μας λέει πως αν το μπιφ περιλάμβανε στίχους του Σωκράτη Μάλαμα και του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ο θείος Λεωνίδας θα κέρδιζε τον Αντώνη Δρακουλαράκο… περπατώντας!  

https://twitter.com/th4lis/status/1376995859657809929?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/th4lis/status/1376996426593501187?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA