Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Framing Britney Spears», που έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο, επικεντρώθηκε στην άνοδό της τραγουδίστριας στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας, τη μεταχείρισή της από τα tabloid, την ακούσια εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική το 2008, αλλά και στο γεγονός ότι έκτοτε ο πατέρας της είναι ο νόμιμος κηδεμόνας της και έχει απόλυτο έλεγχο τα οικονομικά της.

Μετά από κάποιες έμμεσες αναφορές στο ντοκιμαντέρ, 39χρονη σταρ το βράδι της Τρίτης με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram σχολίασε πως δεν το παρακολούθησε ολόκληρο, ωστόσο «ένιωσε αμηχανία» απ’ όσα είδε.

Η ανάρτηση, που συνοδεύεται από ένα βίντεο στο οποίο χορεύει υπό τους ήχους του «Crazy» των Aerosmith, αναφέρει:

«Η ζωή μου ήταν πάντα αντικείμενο εικασίας. Παρακολουθούμαι και κρίνομαι πραγματικά όλη μου τη ζωή. Χρειάζεται πολλή δύναμη για να εμπιστευτείς το σύμπαν όταν νιώθεις ευάλωτη γιατί πάντα με έκριναν, με προσέβαλαν και μου προκαλούσαν αμηχανία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το ίδιο συμβαίνει μέχρι σήμερα. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει και η ζωή συνεχίζεται, παραμένουμε τόσο εύθραυστοι και ευαίσθητοι όσο όλοι. Δεν παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ, αλλά από αυτό που είδα ένιωσα αμηχανία από την προβολή ιδιωτικών μου στιγμών», έγραψε η Σπίαρς και στη συνέχεια εξομολογήθηκε:

«Έκλαιγα για δύο εβδομάδες… ακόμη κλαίω κάποιες φορές. Κάνω ό,τι μπορώ για να έχω χαρά, αγάπη και ευτυχία. Το να χορεύω κάθε μέρα μου φέρνει χαρά. Δεν είμαι εδώ για να είμαι τέλεια. Η τελειότητα είναι βαρετή. Είμαι εδώ για να δώσω ευγένεια», κατέληξε.

https://www.instagram.com/tv/CND5B1RArtK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA