Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρκετές φορές έχει μοιραστεί με τους τηλεθεατές της εκπομπής Pop up προσωπικές πληροφορίες από τη ζωή της. Έτσι για ακόμη μια φορά η παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί να προχωρούν με αργούς ρυθμούς, ωστόσο, στις ΗΠΑ τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς. Μια από τις αποδείξεις είναι πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που για αρκετά χρόνια έμενε στην Αμερική κυνηγώντας το όνειρό της για μια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, δέχθηκε τηλεφώνημα για να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τους συνεργάτες της, με αφορμή τον εμβολιασμό της Μπέσσυ Αργυράκη, η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Αμερική, προκειμένου να πάει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, γιατί έφτασε η σειρά της.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Αφήστε με έχω σκάσει… Με πήραν από την Αμερική να πάω να κάνω το εμβόλιο, ότι είμαστε έτοιμοι για τη δική μου ηλικία.

https://www.youtube.com/watch?v=m03tK4dHKB4
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA