Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών και έχει πολλούς φανατικούς τηλεθεατές. Ανάμεσά τους και η πρώην παίκτης του Survivor Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως Μισθοφόρος που έχει δείξει πως όχι μόνο δεν χάνει επεισόδιο αλλά συχνά σχολιάζει τις εξελίξεις μέσω social media.

Σήμερα και αύριο θα δούμε για πρώτη φορά τις δύο νέες ομάδες να διαγωνίζονται για την ασυλία. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε μάλιστα στο Twitter τους νικητές. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο Μισθοφόρος, τον πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor κερδίζουν οι Μπλε, ενώ τον δεύτερο που θα δούμε αύριο, οι Κόκκινοι. Άραγε θα επαληθευθεί ο πρώην παίκτης του Survivor;

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις αλλαγές στις δύο ομάδες. Κόκκινοι και Μπλε χωρίστηκαν ξανά, καθώς οι Παύλος, Κόρο, Κώστας και Ελένη πήγαν στη Μπλε ομάδα, ενώ στην Κόκκινη ομάδα πέρασαν οι Ελευθερία, Αλέξης και Σάκης.

https://twitter.com/costasanagno/status/1378828854182182914?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA