Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ντέιβιντ, η Βικτόρια και τα τέσσερα παιδιά τους, Μπρούκλιν, 22, Ρομέο, 18, Κρουζ, 15, και Χάρπερ, 9 ετών πέρασαν ένα οικογενειακό Σαββατοκύριακο μαζί, γιορτάζοντας το Πάσχα των καθολικών φορώντας ταιριαστά για την περίσταση ρούχα. Η Βικτόρια Μπέκαμ, με συνεχείς αναρτήσεις στο ​Instagram την Κυριακή του Πάσχα, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμές από τη διασκεδαστική μέρα της οικογένειας.

O μεγαλύτερος γιος της Μπρούκλιν ήρθε στην οικογενειακή γιορτή μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, την 25χρονη Νίκολα. «Η οικογένειά μας μαζί είναι το πιο πολύτιμο δώρο αυτό το Πάσχα. Μας λείπετε και σας αγαπούν τόσο πολύ», έγραψε η περήφανη μαμά.

Σε άλλη φωτό, ο Ντέιβιντ και η κόρη του Χάρπερ μοιράστηκαν μια γλυκιά αγκαλιά καθώς βυθίστηκαν στον ευχάριστο ήλιο της άνοιξης. Πατέρας και κόρη, ντυμένοι για την περίσταση, φόρεσαν αυτιά από λαγουδάκι, ενώ η Χάρπερ φορούσε και μια μεγάλη τσάντα στους ώμους της.

 

Image removed.

Η Βικτόρια δεν σταμάτησε να επιδεικνύει ένα δώρο αξίας £500, που της έκανε η μέλλουσα νύφη της, Νίκολα. ΄Ηταν ένα καλάθι που περιλάμβανε κρέμα χεριών, ένα σετ μάσκαρα και ενυδατικής κρέμας ομορφιάς της ίδιας της Βικτόρια. Επίσης, η έκπληξη περιελάμβανε Apple AirPods, έναν φορτιστή USB της Apple κι ένα φορητό Power Bank.

https://www.youtube.com/watch?v=abRuCAineyM
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA